Poklad

wiki planety pokladů

wiki planety pokladů
  1. O kolik peněz přišla Planeta pokladů?
  2. Proč Jimův otec opustil planetu pokladů?
  3. Na čem je Planeta pokladů založena?
  4. Je v Planetě pokladů romantika?
  5. Kdo je darebák v Planetě pokladů?
  6. Proč planeta Treasure Planet bombardovala?
  7. Existuje druhá Planeta pokladů?
  8. Kdo je Jimův otec v lovci trollů?
  9. Má Jim Hawkins milostný zájem?
  10. Jak starý je Jim Hawkins Planeta pokladů?
  11. Co se stane na konci Planety pokladů?
  12. Je Treasure Planet Steampunk?

O kolik peněz přišla Planeta pokladů?

Rozpočet pro Planetu pokladů stál Disneye 140 milionů dolarů výrobních nákladů, plus desítky milionů dalších na trh a skončil jako jeden z největších zaznamenaných finančních vraků - a odepsání 74 milionů dolarů pro Disney.

Proč Jimův otec opustil planetu pokladů?

Role ve filmu

Když byl Jim ještě mladý, jeho otec opustil planetu z neznámých důvodů a nechal svou ženu a syna bez podpory. Poté, co odešel, měla Sarah od té doby problémy s výchovou Jima, který vyrostl v bezstarostného a problematického teenagera kvůli nedostatku vzoru.

Na čem je Planeta pokladů založena?

Planeta pokladů je 43. celovečerní animovaný celovečerní film v Disney Animated Canon. Na základě Ostrova pokladů Roberta Louise Stevensona sleduje příběh mladého Jima Hawkinse, který sní o životě plném dobrodružství na jiných legendárních planetách.

Je v Planetě pokladů romantika?

2. „Planeta pokladů“ se úplně nezaměřuje na romantiku. ... Ačkoli mezi doktorem Delbertem Dopplerem a kapitánkou Amelií panuje nadějný romantický vztah, jádro filmu se spoléhá na pouto mezi otcem a synem mezi Jimem Hawkinsem a kapitánem Longem Johnem Silverem, hlavním protivníkem filmu..

Kdo je darebák v Planetě pokladů?

Tento článek je o postavě z Planety pokladů. Pro původní Long John Silver z Ostrova pokladů z roku 1950 viz Long John Silver. John Silver je hlavním protivníkem Disneyho animovaného celovečerního filmu z roku 2002 Planeta pokladů.

Proč planeta Treasure Planet bombardovala?

Koluje teorie, že Disney záměrně špatně manipuloval s vydáním Planety pokladů v naději, že bombarduje. Tímto způsobem ji mohli použít jako záminku, aby konečně přestali pracovat na tradičně animovaných filmech ve prospěch počítačových animovaných filmů a propouštěli stovky zaměstnanců..

Existuje druhá Planeta pokladů?

Treasure Planet 2 je nevydaný animovaný film direct-to-video, pokračování první části z roku 2002.

Kdo je Jimův otec v lovci trollů?

James Lake, Sr. je neviditelná postava mnohokrát zmiňovaná v celém Trollhunteru. Je bývalým manželem Barbary Lakeové a otcem Jima Lake Jr..

Má Jim Hawkins milostný zájem?

Ve zrušené Planetě pokladů 2 by si Jim vytvořil rivalitu s kolegou studentkou Royal Interstellar Academy jménem Kate, která se později stala romantickým zájmem.

Jak starý je Jim Hawkins Planeta pokladů?

Jim Hawkins je dobrodružný mladý muž ve věku 15 let. Je stereotypním „zlým chlapcem“ na začátku filmu, neustále se dostává do problémů se zákonem a vystupuje proti své matce.

Co se stane na konci Planety pokladů?

Na poslední chvíli nastaví Jim portál do Montressor Spaceport a on i posádka bezpečně vyčistí výbuch planety včas. Jim najde Silvera v podpalubí, aby unikl svému blížícímu se soudu.

Je Treasure Planet Steampunk?

SOUVISLOSTI PLANETY POKLADŮ

Spoilery, v tomto filmu jsou výbuchy. Planetu pokladů režírovali Ron Clements a John Musker, kteří s Robem Edwardsem adaptovali příběh z klasiky Roberta Louise Stevensona Ostrov pokladů. ... To z něj dělá skvělý steampunk film.

Addison the Simpsons
Kdo hraje Addisona v Simpsonovi?Co je nejsmutnější epizoda Simpsonových?Kdo byl první celebritou, která si zahrála na Simpsonovi?Kdo hrál Bodieho na S...
Top 10 začínajících džbánů od roku 2000
Top 10 začínajících džbánů od roku 2000Roy Oswalt, Houston Astros. ... Mike Mussina, New York Yankees. ... Javier Vazquez, Atlanta Braves. ... C.C.. ....
Top 10 skvělých filmů, které nezískaly Oscara
47 skvělých filmů, které nezískaly ani jednu nominaci na OscaraAmerické psycho (2000) ... Before Sunrise (1995) ... The Big Heat (1953) ... The Big Le...