Indiana

Top 10 herců, kteří by mohli nahradit Harrisona Forda jako Indiana Jones

Top 10 herců, kteří by mohli nahradit Harrisona Forda jako Indiana Jones
  1. Kdo nahradí Harrisona Forda jako Indiana Jones?
  2. Kdo ucházel o Indiana Jones?
  3. Kdo by byl dobrý Indiana Jones?
  4. Bude Chris Pratt novým Indiana Jonesem?
  5. Proč Spielberg opustil Indianu Jonese?
  6. Vlastní Disney Indiana Jones?
  7. Kdo odmítl Forresta Gumpa?
  8. Proč se Indiana Jones nazývá Indiana?
  9. Jsou to skuteční hadi v Indianě Jonesové?
  10. Kdo byla ta žena v Indianě Jonesové?

Kdo nahradí Harrisona Forda jako Indiana Jones?

Podle průzkumníka Daniel Richtman Lucasfilm chce nahradit Harrisona Forda hvězdou Marvela Chrisem Prattem, aby franšíze přinesl nový život a umožnil sdílení nových příběhů po premiéře filmu „Indiana Jones 5“..

Kdo ucházel o Indiana Jones?

1 Tom Selleck jako Indiana Jones v Dobyvatelích ztracené archy

Selleckův pilot Magnum, P.I. zvedl se, což znamená, že nemohl převzít roli Indyho. Tato část tedy přešla do Fordu a byla vytvořena historie filmu.

Kdo by byl dobrý Indiana Jones?

10 herců, kteří by tvořili obsazení Indiany Jonese, pokud by bylo vyrobeno v roce 2020

  1. 1 Indiana Jones. Harrison Ford bude vždy OG Indiana Jones, bez ohledu na to, kolik restartů bychom mohli v životě vidět.
  2. 2 krátké kolo. ...
  3. 3 Henry Jones Sr. ...
  4. 4 Elsa Schneider. ...
  5. 5 Dr.. ...
  6. 6 Mola Ram. ...
  7. 7 Willie Scott. ...
  8. 8 René Belloq. ...

Bude Chris Pratt novým Indiana Jonesem?

O připravovaném filmu Indiana Jones se říká, že je Fordovým posledním. Zpráva z We Got This Covered naznačuje, že Disney a Lucasfilm mohou klepnout na Chrisa Pratta, aby si vzali Indyho klobouk a bič. Pratt s Disneyem spolupracoval již dříve. ... Pratt i Ford popřeli zvěsti o přepracování titulárního hrdiny.

Proč Spielberg opustil Indianu Jonese?

Zjistit více. Steven Spielberg odstoupil z funkce ředitele Indiana Jones 5 kvůli problémům v zákulisí. V únoru 2020 filmař oznámil, že na projekt nebude dohlížet, protože si přál předat dědictví postavy „nové generaci“.

Vlastní Disney Indiana Jones?

Společnost Walta Disneye vlastní duševní vlastnictví společnosti Indiana Jones od akvizice produkční společnosti seriálu Lucasfilm v roce 2012, kdy jej Lucas prodal za 4 miliardy dolarů. Walt Disney Studios vlastní práva na distribuci a marketing budoucích filmů Indiana Jones od roku 2013, přičemž Paramount si ponechává ...

Kdo odmítl Forresta Gumpa?

Zpočátku byl film nabízen Bill Murray, John Travolta a Chevy Chase. Všichni tři odmítli roli a nakonec se na tabuli objevil náš skutečný Gump.

Proč se Indiana Jones nazývá Indiana?

Postava byla původně pojmenována Indiana Smith, po aljašském malamutovi zvaném Indiana, který Lucas vlastnil v 70. letech a na kterém založil postavu Star Wars Chewbacca. Spielbergovi se nelíbilo jméno Smith a Lucas nenuceně navrhl Jonese jako alternativu.

Jsou to skuteční hadi v Indianě Jonesové?

Indy se skvěle bojí hadů, ale Steven Spielberg rozhodně ne. Při natáčení scény, kde Indy a Sallah sestupují do Studny duší, aby odkryli archu - jen aby zjistili, že je úplně pokrytá plazícími se aspy - měla produkce původně k dispozici asi 2000 hadů.

Kdo byla ta žena v Indianě Jonesové?

Marion Ravenwood
Postava Indiana Jones
Karen Allen jako Marion Ravenwood ve filmu Dobyvatelé ztracené archy.
První dojemDobyvatelé ztracené archy
Poslední vystoupeníIndiana Jones a království křišťálové lebky

filmy odehrávající se v los angeles
Nejlepší filmy v Los Angeles všech dobChinatown (1974) ... La La Land (2016) ... The Long Goodbye (1973) ... Mulholland Drive (2001) ... Sunset Boulev...
seznam pomalých jamů staré školy
25 nejlepších pomalých džemů všech dob'Slow Jam' od Midnight Starr. ... 'Vždy & Forever 'od Heatwave. ... „Já a paní. ... „Schodiště do nebe“ od O...
osoba, která získala nejvíce Oscarů, je
Herečka Katharine Hepburn drží rekord v počtu Oscarů za herecké výkony, když během své kariéry získala čtyři Oscary a získala celkem 12 nominací.Kdo z...